TELEFONIE

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor een nieuwe telefooncentrale? Of zoekt u een betrouwbaar alternatief voor uw telefooncentrale of provider? Dan bent u hier aan het juiste adres. APEC Group is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van traditionele telefooncentrales (met ISDN of SIP aansluiting) en Voice over IP systemen. Wij leveren gebruiksvriendelijke apparatuur van betrouwbare merken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

TELEFOONCENTRALES

Panasonic HTS32

De compacte hybride PBX voor kleine bedrijven of kantoor aan huis

Voordelen

Ideaal voor kleine bedrijven en kantoor aan huis
Ingebouwd wifitoegangspunt
Geschikt voor SIP en analoge lijnen
Belleridentificatie, automatische oproepdoorschakeling, voicemail en automatische telefoniste
Lage investering

Nadelen

Beperkte functionaliteiten tov NS700
Maximaal 12 SIP-toestellen of 24 analoge toestellen

Panasonic NS700

Eén flexibel systeem, meervoudige communicatiemogelijkheden

Voordelen

Slim hybride PBX-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven
Geschikt voor ISDN, SIP en analoge lijnen
Uit te breiden tot 288 toestellen
Ingebouwde toepassingen zoals callcenteroplossing, meerkeuzemenu, voicemail, …
Unified communications geïntegreerd
Uitermate betrouwbaar platform
Duurzame investering

Nadelen

Dergelijk systeem vergt een investering

APEC VOIP

Cloud telefooncentrale, een voordelige formule voor kleine ondernemers waar geen investering noodzakelijk is

Voordelen

Enkel internet noodzakelijk voor werking
Geen ISDN, SIP of analoge lijnen meer nodig
Behoud van uw nummers
Zeer schaalbaar afhankelijk van de gekozen oplossing
Makkelijk te beheren door online portaal
Geen investering noodzakelijk

Nadelen

Beperktere functionaliteiten tov NS700
Betrouwbaarheid en kwaliteit afhankelijk van internet signaal

VASTE TOESTELLEN

Goede contacten onderhouden is de kern van alle communicatie en het succes van een onderneming. De vaste telefoontoestellen van de Panasonic KX series zijn stijlvol, intuïtief en comfortabel. Ze combineren het beste telefoonsysteemdesign met innovatieve functies en toepassingen. Inclusief uitstekende spraakkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Eigenlijk alles wat u verwacht van een telefoontoestel die is gemaakt door een wereldleider op het gebied van communicatieoplossingen.

Panasonic KX-DT series

Uitgebreide functies, intuïtieve technologie, een strak ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface komen allemaal samen in ons assortiment innovatieve digitale handsets. Hierdoor hebt u meer plaats en comfort op uw werkplek.

Panasonic KX-NT series

De IP-handsets zijn stijlvol, intuïtief en comfortabel en combineren het beste telefoonsysteemdesign met innovatieve functies en toepassingen. Inclusief uitstekende spraakkwaliteit en echo-onderdrukking, gebruiksvriendelijke touchscreeninterface, aanwezigheidsindicatie en ondersteuning voor draadloze headsets. Eigenlijk alles wat u verwacht van een serie die is gemaakt door een wereldleider op het gebied van communicatieoplossingen

PANASONIC KX-HDV series

Onze Panasonic SIP-toestellen zijn ontworpen om de bedrijfscommunicatie te verbeteren door de telefoonkosten te verlagen, de administratie te vereenvoudigen en de functionaliteit te verbeteren. Selecteer een van onderstaande opties voor meer informatie over de afzonderlijke producten in ons assortiment SIP-telefoons.

DRAAGBARE TOESTELLEN

Echte mobiliteit, waar u ook bent in uw bedrijf. Dat is wat ons draagbaar assortiment u biedt. De draagbare toestellen zijn compact, licht van gewicht en duurzaam, en zijn specifiek ontworpen voor het verbeteren van de dekking, beschikbaarheid en productiviteit. Deze zijn eenvoudig te integreren met uw bestaande telefoonsysteem, waardoor u snel, eenvoudig en flexibel kunt communiceren met uw medewerkers en klanten in en rond uw bedrijfspand. Naargelang de situatie in uw bedrijf, kan APEC Group uw behoeften analyseren en bekijken welke draadloze oplossing het beste bij u past.

Panasonic KX-TGP series

Als kwaliteit van essentieel belang is en kostenbesparing een belangrijke overweging, is het draadloze Smart IP-telefoonsysteem van Panasonic het ideale hulpmiddel voor zakelijke communicatie. Het systeem is eenvoudig te installeren en biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid waar de SIP-technologie van Panasonic om bekend staat, en is daarmee een volledige mobiliteitsoplossing voor een zeer redelijke prijs.

Panasonic KX-TCA series

Voor efficiënte, comfortabele en heldere communicatie is de KX-TCA185 DECT-handset voorzien van ruisonderdrukking, die met een druk op de knop kan worden ingeschakeld. Met deze functie wordt omgevingsgeluid onderdrukt en is de stem die uit de luidspreker komt veel beter te horen en te verstaan.
Bovendien passen de KX-TCA toestellen automatisch het volume van de hoorn aan tot een passend hoorniveau als de handset lawaai registreert wanneer de beller van een rustige naar een rumoerige plek gaat. Zo verloopt het bellen comfortabel en zonder stress.

PANASONIC KX-TGH series

  • Analoog toestel
  • Mooi modern design
  • Antenne in laadstation geïntegreerd
  • Budgetvriendelijk
  • Beperkte functionaliteit

TOEBEHOREN

Goede contacten onderhouden is de kern van alle communicatie en het succes van een onderneming. De vaste telefoontoestellen van de Panasonic KX series zijn stijlvol, intuïtief en comfortabel. Ze combineren het beste telefoonsysteemdesign met innovatieve functies en toepassingen. Inclusief uitstekende spraakkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Eigenlijk alles wat u verwacht van een telefoontoestel die is gemaakt door een wereldleider op het gebied van communicatieoplossingen.

Vergadertelefoon

Tijd is een kostbare vorm van relatiebeheer. Dus een telefonische vergadering is een goed en voordelig alternatief. Deze conference toestellen bieden een uitstekende geluidskwaliteit aan en tijdens elke vergadering zal het gesprek tot een goed einde gebracht worden.

Headset

Heeft u graag de handen vrij op uw telefoonwerkplek? Een headset biedt u de mogelijkheid om de hoorn niet meer van het toestel te halen. Zo neemt u met één simpele druk op een toets uw inkomende oproepen aan, en beëindigt u ze ook.

Keypads

Eenvoudige uitbreiding voor uitgebreid professioneel gebruik. U beschikt direct over 48 toetsen voor een optimale flexibiliteit. U programmeert deze om bijvoorbeeld directe nummers, veelgebruikte functies of signalering van een bezet toestel te hebben onder 1 toets.

Unified Communications

Het vereenvoudigen en verbeteren van realtime communicatie in uw hele bedrijf kan een grote uitdaging zijn. Met de communicatietoepassingen van Panasonic hoeft dit niet zo te zijn.

Onze communicatietoepassingen zijn innovatief en intuïtief en zijn uitsluitend ontwikkeld met het oog op gebruikers- en teamproductiviteit. Alle essentiële communicatiemiddelen die uw bedrijf nodig heeft om de efficiency en klantenservice te verbeteren, ongeacht of uw medewerkers aan hun bureau, thuis of op andere werkplekken werken.

PARLOFONIE

Wenst u een parlofoon aan uw bedrijf of woning? Dan biedt APEC u een breed assortiment van Fasttel aan. Een Belgische producent van kwalitatief en technologisch hoogstaande parlofonie systemen met of zonder camera.

In ons gamma vind je voor elk type gebouw het ideale systeem. Deze systemen kunnen naadloos gekoppeld worden aan uw telefoonsysteem of als standalone werken. Ook koppelling met uw smartphone is mogelijk, zo kan u vanop afstand steeds zien wie langskomt.

Heeft u geen plaats om een parlofoon te plaatsen? Dan hebben wij ook prachtige design zuilen om de parlofoon in te integreren.

Hieronder lijsten we nog kort even de voordelen op van een parlofonie

  • Verhoog de veiligheid van uw kantoor en/of woning
  • Gecontroleerd toegangsbeheer
  • Zie meteen wie aan u deur staat
  • Keuze voor verschillende afdelingen om uw deurbel

Integratie met uw telefooncentrale mogelijk

CONNECTIVITEIT

Dagelijks ziet of hoort u reclame boodschappen van verschillende telecom operatoren. Steeds beweren zij de snelste/beste/goedkoopste te zijn. Dat maakt het voor u als zaakvoerder soms héél moeilijk om door het bos de bomen nog te zien en te weten wat voor uw zaak nu de beste oplossing zou zijn.

Bij APEC Group helpen we u graag verder bij uw keuze. We beginnen met een nauwkeurige analyse van uw noden en uw factuur van uw huidige leverancier. Zo kunnen we aftoetsen of u een goede formule heeft en of het de moeite loont om van operator te veranderen.

Wij hebben de selectie gemaakt van Telenet en Destiny als partners voor connectiviteit.

Als herkend Telenet business expert partner kunnen we voor u het snelste internet van de markt aanbieden. Het corporate fibernet, dit is (anders dan de naam doet vermoeden) een internetlijn die over coax loopt en snelheden tot 500Mbit/s download en 50Mbit/s upload gaat. Bovendien bieden ze ook mooie combinatie kortingen. Zo krijg je er bij een Corporate fibernet steeds een gratis VDSL back-up bij en krijg je korting op uw ISDN of SIP telefoonlijnen. Ook verschillende belbundels en/of combi’s met bv TV of GSM behoren bij Telenet tot de mogelijkheden.

Met Destiny brengen we connectiviteit naar een ander niveau. Destiny is bij de gewone consument niet echt bekend maar in de B2B wereld aan een zeer sterke opmars bezig. Destiny biedt een héél goede service level. Dat maakt van hen in combinatie met hun betrouwbare redundante producten de geknipte partner voor ons om onze veeleisende klanten perfect van hun noden te kunnen voorzien. Veelal werkt Destiny op VDSL technologie met 4G backup maar ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden.

Onlangs hebben ze met het Smartfit abonnement een zeer competitieve bundel in de markt gebracht waardoor Destiny héél toegankelijk wordt voor de kleinere ondernemer. Ook belpakketten behoren sinds kort tot de mogelijkheden en de mobiele oplossingen staan op de planning.

Kort samengevat, de keuze van provider voor uw internet valt en staat met uw noden. Aarzel daarom niet om ons te contacteren om u de juiste keuze te helpen maken.

Benieuwd naar wat APEC Group voor u kan betekenen?

CONTACTEER ONS

APEC Group BVBA

Adres:
Kouter 253
9800 Deinze

Tel: +32 (0)9 381 55 99

Website: www.apecgroup.be
Email: info@ apecgroup.be

BTW: BE 0562.789.248

BIC: KREDBEBB
IBAN: BE12 7360 0977 0792

Secured By miniOrange