TELEFONIE

ALGEMEEN

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor een nieuwe telefooncentrale? Of zoekt u een betrouwbaar alternatief voor uw telefooncentrale of provider? Dan bent u hier aan het juiste adres.

APEC Group is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van traditionele telefooncentrales (met ISDN of SIP aansluiting) en Voice over IP systemen.

Wij leveren gebruiksvriendelijke apparatuur van betrouwbare merken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

TELEFOONCENTRALES

Apec Group is dé totaalpartner voor elektriciteit, IT en telefonie voor particulieren, kmo’s en ondernemingen.

PANASONIC HTS32

De compacte hybride PBX voor kleine bedrijven of kantoor aan huis

Voordelen

 • Ideaal voor kleine bedrijven en kantoor aan huis
 • Ingebouwd wifitoegangspunt
 • Geschikt voor SIP en analoge lijnen
 • Belleridentificatie, automatische oproepdoorschakeling, voicemail en automatische telefoniste
 • Lage investering

 

 

Nadelen

 • Beperkte functionaliteiten tov NS700
 • Maximaal 12 SIP-toestellen of 24 analoge toestellen

PANASONIC NS700

Eén flexibel systeem, meervoudige communicatiemogelijkheden 

Voordelen 

 • Slim hybride PBX-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven
 • Geschikt voor ISDN, SIP en analoge lijnen
 • Uit te breiden tot 288 toestellen
 • Ingebouwde toepassingen zoals callcenteroplossing, meerkeuzemenu, voicemail, …
 • Unified communications geïntegreerd
 • Uitermate betrouwbaar platform
 • Duurzame investering

 

Nadelen 

 • Dergelijk systeem vergt een investering

 

APEC VOIP

Cloud telefooncentrale, een voordelige formule voor kleine ondernemers waar geen investering noodzakelijk is

Voordelen

 • Enkel internet noodzakelijk voor werking
 • Geen ISDN, SIP of analoge lijnen nodig
 • Behoud van uw nummers
 • Zeer schaalbaar afhankelijk van de gekozen oplossing
 • Makkelijk te beheren door online portaal
 • Geen investering noodzakelijk 

 

Nadelen

 • Beperktere functionaliteiten tov NS700
 • Betrouwbaarheid en kwaliteit afhankelijk van internet signaal

PARLOFONIE

100 % kwaliteit in services

01

Nieuwbouw

Een nieuwbouw woning, de droom van iedere Belg! Maar zonder goede coördinatie van verschillende aannemers kan het ook een ware nachtmerrie worden. Met APEC Group kiest u voor een partner die niet enkel uw elektriciteit legt maar vanaf de plannen met u zal meedenken en adviseren wat best u noden kan vervullen. We geven een correcte totaalprijs en staan op een stipte oplevering van uw project.

02

Renovatie

Sinds de wetgeving op energiezuinigheid is verstrengd worden moeten veel bestaande huizen na verkoop een totale renovatie ondergaan. Daarbij is het ook aanbevolen om ook de elektriciteit onder handen te nemen. APEC Group is daarvoor uw geschikte partner. We gaan steeds op zoek naar de meest efficiënte manier om een vernieuwing door te voeren. Basis elektriciteit, een upgrade met domotica, alles is bespreekbaar met APEC Group.

03

Domotica

Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. Overal zie en hoor je zaken over domotica. Maar wat houdt dat precies in? Is dat wel betaalbaar voor mij? APEC Group heeft hier alle antwoorden.

Domotica is éénvoudig uitgelegd, het intelligent maken van jouw woning door middel van jouw elektrische installatie. De meest eenvoudige toepassing van domotica is een alles uit knop. Iedereen heeft wel al eens voor gehad dat het licht is blijven branden in de berging, die slimme alles uit knop kan met één druk op de knop al je lichten in jouw woning doven. Tijd en kosten besparend. Met domotica kan je zover gaan als je zelf wil en heeft dus een kostenplaatje die je zelf kan laten oplopen. Maar voor een basis pakket betaal je amper meer dan bij een klassieke installatie. Heb je interesse neem dan zeker contact met ons op.

02

Thuisbatterijen

Batterijen zijn hot deze dagen. Elektrische auto’s, onze gsm, tablet, laptop. Overal zit een batterij in. Binnenkort ook in jouw woning.

Door het invoeren van de digitale teller en de afschaffing van het procumenten tarief vanaf 01/01/2021 zal het voor veel gezinnen met zonnepanelen nuttig worden om een thuisbatterij te plaatsen. Waarom? Voor gezinnen die nu een procumententarief betalen valt deze na de installatie van de thuisbatterij volledig weg.

Maar ook voor nieuwe installaties doet u voordeel. Stel u heeft een zonnepaneelinstallatie en u bent overdag niet thuis, dan verbruikt u weinig of niks en produceert u veel. Die opgewekte elektriciteit gaat naar het net. De fiscus zal met de slimme meter weten hoeveel kW u op het net zet en u daarvoor gebruik van het net aanrekenen. U zal ’s avonds terug elektriciteit nodig hebben en moet die terug van het net halen, waarvoor u opnieuw zal moeten betalen. Met een thuisbatterij slaat u die elektriciteit zelf op en hoeft u die vergoedingen niet te betalen. U spaart de opgewekte elektriciteit op en verbruikt die ’s avonds zelf.

Met onze thuisbatterijen gaan we een stap verder.

.

REFERENTIES

Deze tevreden klanten vertellen ons verhaal.

{
Voor mij en de zaak (Brasserie Latem) bracht APEC de juiste antwoorden en oplossing, goede kennis van zaken en dat brengt dan ook veel vertrouwen. De service is bovendien heel correct en kordaat wat een goed gevoel heeft voor ons bedrijf

Peter Van den Bossche

Eigenaar Brasserie Latem

{

Voor ons nieuw kantoor waren we op zoek naar een partner die zowel onze IT als onze telefonie infrastructuur kon voorzien. Van in het begin heeft APEC Group ons begeleid naar een systeem dat aan al onze wensen voldeed. Ook voor wijzigingen en uitbreidingen nadien is de support héél accuraat en vooral ook betaalbaar. Top partner voor een KMO zoals de onze!

Joeri

Zaakvoerder reisbureau

Contacteer ons

Heb je een vraag, wil je advies of een vrijblijvende offerte? Stuur ons een mail via info@apecgroup.be of bel ons op +32 (0)9 381 55 99. Of laat hier je gegevens achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Secured By miniOrange