SERVICEPARTNER

ALGEMEEN

APEC Group is naast solution integrator voor ICT ook actief als service provider voor andere grote ondernemingen. Zo houden wij onze knowhow zeer actueel en kunnen wij ervaringen uit deze grote bedrijven meenemen naar onze eigen klanten. De combinatie van ervaringen in deze twee werelden maakt van APEC Group een kleine flexibele onderneming voor de KMO’s en vrije beroepen met de kwaliteiten van een IT departement van grote ondernemingen.

Onze services beperken zich ook niet alleen tot ICT maar ook in de medische sector zijn wij actief als service provider voor onder andere medische apparatuur in ziekenhuizen en privé laboratoria. Dit over het grondgebied van de hele BeNeLux.

Bent u zelf op zoek naar een service provider voor preventief onderhoud in de ICT of medische sector aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

REFERENTIES

Deze tevreden klanten vertellen ons verhaal.

{
Voor mij en de zaak (Brasserie Latem) bracht APEC de juiste antwoorden en oplossing, goede kennis van zaken en dat brengt dan ook veel vertrouwen. De service is bovendien heel correct en kordaat wat een goed gevoel heeft voor ons bedrijf

Peter Van den Bossche

Eigenaar Brasserie Latem

{

Voor ons nieuw kantoor waren we op zoek naar een partner die zowel onze IT als onze telefonie infrastructuur kon voorzien. Van in het begin heeft APEC Group ons begeleid naar een systeem dat aan al onze wensen voldeed. Ook voor wijzigingen en uitbreidingen nadien is de support héél accuraat en vooral ook betaalbaar. Top partner voor een KMO zoals de onze!

Joeri

Zaakvoerder reisbureau

Contacteer ons

Heb je een vraag, wil je advies of een vrijblijvende offerte? Stuur ons een mail via info@apecgroup.be of bel ons op +32 (0)9 381 55 99. Of laat hier je gegevens achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Secured By miniOrange