ICT

ALGEMEEN

IT is vandaag de dag absoluut niet meer weg te denken uit de bedrijven. Alles valt en staat met de stabiliteit van uw IT omgeving. Wanneer u een panne heeft aan één van uw systemen dan loopt de economische schade die u lijdt heel snel op. Kies daarom voor APEC Group als betrouwbare partner voor aankoop en/of onderhoud van uw systemen. Wij begeleiden u van A tot Z tot de juiste op maat infrastructuur.

WAT DOET APEC GROUP
100 % kwaliteit in services

01

Computers

APEC Group is herkend Dell Registred Partner en werken uitsluitend met kwalitatieve Dell producten. Een ruim assortiment aan Dell Vostro, Latitude of Precision computers zijn snel uit voorraad leverbaar aan een zeer competitieve prijs. U kan ook zelf een kijkje nemen op de Dell website en een offerte bij ons opvragen voor de door u gewenste computers. Wanneer u dat wenst installeren en configureren wij uw computer zodat het toestel bij in gebruikname direct wordt herkend en naadloos wordt geïntegreerd in uw bestaande IT infrastuctuur.

02

Servers

Iedere server staat voor de lastige taak om 24h/24h 7d/7d voor de komende 5-10jaar elk moment voor u beschikbaar te zijn. Daarom werken we hier ook uitsluitend met kwalitatieve Dell producten. Servers zijn veelal een hele dure investering voor uw onderneming. Prijzen lopen heel snel op en sommige features zijn voor uw noden overbodig. Laat u daarom goed begeleiden voor de aankoop van uw server, wij staan hiervoor altijd voor u klaar.

03

Netwerk / Wi-Fi

In opbouw

04

Beveiliging & onderhoud

In opbouw.

REFERENTIES

Deze tevreden klanten vertellen ons verhaal.

{
Voor mij en de zaak (Brasserie Latem) bracht APEC de juiste antwoorden en oplossing, goede kennis van zaken en dat brengt dan ook veel vertrouwen. De service is bovendien heel correct en kordaat wat een goed gevoel heeft voor ons bedrijf

Peter Van den Bossche

Eigenaar Brasserie Latem

{

Voor ons nieuw kantoor waren we op zoek naar een partner die zowel onze IT als onze telefonie infrastructuur kon voorzien. Van in het begin heeft APEC Group ons begeleid naar een systeem dat aan al onze wensen voldeed. Ook voor wijzigingen en uitbreidingen nadien is de support héél accuraat en vooral ook betaalbaar. Top partner voor een KMO zoals de onze!

Joeri

Zaakvoerder reisbureau

Contacteer ons

Heb je een vraag, wil je advies of een vrijblijvende offerte? Stuur ons een mail via info@apecgroup.be of bel ons op +32 (0)9 381 55 99. Of laat hier je gegevens achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Secured By miniOrange