ELEKTRICITEIT

ALGEMEEN

Elektriciteit is in de laatste 100 jaar niet meer weg te denken uit ons leven. Denk maar eens wat voor een frustratie een korte stroompanne met zich meebrengt.

Na al die jaren in de B2B markt merkten we op dat onze klanten vaak problemen hadden met stiptheid en/of de kwaliteit van het werk van hun elektricien. Dat leidt tot een kettingreactie van vertragingen en problemen.

Met onze ruime ervaring in netwerken, ict, telefonie en parlofonie hebben we geïnvesteerd in deze markt. Onder leiding van Joachim hebben we ene team van ervaren elektriciens aan boord gehaald voor de elektrische installaties. Zij worden bijgestaan door Gert die voor de programmatie van de domotica, netwerken enzovoort zor.

We willen hiermee een totaalaanbieder zijn voor KMO’s die willen vernieuwen of binnenkort een nieuw kantoor betrekken. Maar ook voor jullie nieuwbouwprojecten (woningen, appartement of kantoorgebouwen) en renovaties staan we voor jullie klaar.

Door de grote vraag van onze professionele klanten naar een elektricien die over voldoende geschikte vaardigheden beschikt om oa netwerk bekabeling te leggen, een parlofoon te plaatsen, vernieuwing van elektriciteit, bekabelen van kantoren hebben we beslist dit zelf aan te bieden.

WAT DOET APEC GROUP
100 % kwaliteit in services

01

Nieuwbouw

Een nieuwbouw woning, de droom van iedere Belg! Maar zonder goede coördinatie van verschillende aannemers kan het ook een ware nachtmerrie worden. Met APEC Group kiest u voor een partner die niet enkel uw elektriciteit legt maar vanaf de plannen met u zal meedenken en adviseren wat best u noden kan vervullen. We geven een correcte totaalprijs en staan op een stipte oplevering van uw project.

02

Renovatie

Sinds de wetgeving op energiezuinigheid is verstrengd worden moeten veel bestaande huizen na verkoop een totale renovatie ondergaan. Daarbij is het ook aanbevolen om ook de elektriciteit onder handen te nemen. APEC Group is daarvoor uw geschikte partner. We gaan steeds op zoek naar de meest efficiënte manier om een vernieuwing door te voeren. Basis elektriciteit, een upgrade met domotica, alles is bespreekbaar met APEC Group.

03

Domotica

Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. Overal zie en hoor je zaken over domotica. Maar wat houdt dat precies in? Is dat wel betaalbaar voor mij? APEC Group heeft hier alle antwoorden.

Domotica is éénvoudig uitgelegd, het intelligent maken van jouw woning door middel van jouw elektrische installatie. De meest eenvoudige toepassing van domotica is een alles uit knop. Iedereen heeft wel al eens voor gehad dat het licht is blijven branden in de berging, die slimme alles uit knop kan met één druk op de knop al je lichten in jouw woning doven. Tijd en kosten besparend. Met domotica kan je zover gaan als je zelf wil en heeft dus een kostenplaatje die je zelf kan laten oplopen. Maar voor een basis pakket betaal je amper meer dan bij een klassieke installatie. Heb je interesse neem dan zeker contact met ons op.

04

Thuisbatterijen

Batterijen zijn hot deze dagen. Elektrische auto’s, onze gsm, tablet, laptop. Overal zit een batterij in. Binnenkort ook in jouw woning.

Door het invoeren van de digitale teller en de afschaffing van het procumenten tarief vanaf 01/01/2021 zal het voor veel gezinnen met zonnepanelen nuttig worden om een thuisbatterij te plaatsen. Waarom? Voor gezinnen die nu een procumententarief betalen valt deze na de installatie van de thuisbatterij volledig weg.

Maar ook voor nieuwe installaties doet u voordeel. Stel u heeft een zonnepaneelinstallatie en u bent overdag niet thuis, dan verbruikt u weinig of niks en produceert u veel. Die opgewekte elektriciteit gaat naar het net. De fiscus zal met de slimme meter weten hoeveel kW u op het net zet en u daarvoor gebruik van het net aanrekenen. U zal ’s avonds terug elektriciteit nodig hebben en moet die terug van het net halen, waarvoor u opnieuw zal moeten betalen. Met een thuisbatterij slaat u die elektriciteit zelf op en hoeft u die vergoedingen niet te betalen. U spaart de opgewekte elektriciteit op en verbruikt die ’s avonds zelf.

Met onze thuisbatterijen gaan we een stap verder.

.

REFERENTIES

Deze tevreden klanten vertellen ons verhaal.

{
Voor mij en de zaak (Brasserie Latem) bracht APEC de juiste antwoorden en oplossing, goede kennis van zaken en dat brengt dan ook veel vertrouwen. De service is bovendien heel correct en kordaat wat een goed gevoel heeft voor ons bedrijf

Peter Van den Bossche

Eigenaar Brasserie Latem

{

Voor ons nieuw kantoor waren we op zoek naar een partner die zowel onze IT als onze telefonie infrastructuur kon voorzien. Van in het begin heeft APEC Group ons begeleid naar een systeem dat aan al onze wensen voldeed. Ook voor wijzigingen en uitbreidingen nadien is de support héél accuraat en vooral ook betaalbaar. Top partner voor een KMO zoals de onze!

Joeri

Zaakvoerder reisbureau

Contacteer ons

Heb je een vraag, wil je advies of een vrijblijvende offerte? Stuur ons een mail via info@apecgroup.be of bel ons op +32 (0)9 381 55 99. Of laat hier je gegevens achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Secured By miniOrange